HTML

Szivárványon legelésző szárnyas tehén

ez a blog azért jött létre, mert a régi felnőtt. szabadság kell neki, saját hely és rengeteg idő, hogy az legyen, aki lenni akar.

Friss topikok

  • Lezlie: Hát akkor hajrá! (2013.01.02. 14:07) epic fail...

ajajajajajajjj...

2012.10.29. 01:30 sukiyo

 nemrégiben születésnapom volt. és rákérdeztek hova lett a régi blogom...hm. hát nem is a nehéz kérdés, hanem, hogy mi van az újjal. már amennyire 2012 októberében újnak lehet nevezni...

hát igen. nem igazán voltam lelkes blogkisasszony mostanában. klaviatúra és szivárványon legelésző szárnyas tehenek helyett más töltötte ki az életem. de ideje lenne ötvözni az újat és a régit...és mondjuk hozzáadni valami még újabbat. igaz ugyan, hogy nem az írás töltötte ki mostanában a mindennapjaim, de azt nem mondhatom, hogy nem voltam abszolúte elégedett. van az írás helyett most más, ami épp elég életerőt ad, meg vidámságot, meg nyugalmat. és le se tagadhatnám, változtam is valamelyest. talán kezdek kinőni a gyerekkorból. mert azt azért továbbra - és lehet hogy később - sem állíthatom, hogy felnövök. ez az egy év most nem az írásról szólt. de most próbálok ezen visszaváltoztatni. nekiesek újra a blognak, nagy örömmel és egy kevés félelemmel. ez az én próbaidőm itt, és máshol is. rászánom magam a fordításra, a mozgásra, a szakdolgozásra, államvizsgálódásra és minden egyébre. és rátalálok újra a régi locsi-fecsi énemre, ami bevallom őszintén, most hogy szóba került már hiányzik is. csacsogjunk egy csöppet korlátok nélkül. ne kelljen elbújnom magam elől. mondjuk szépen TRALALA!


nos! most hogy így felvezettem, és az ujjaim is újra barátkoznak a bötükkel, csevegjünk egy pöppet, mi minden történt, eme mesebeli tájon. hm. ajajajajajj. a tehenek nem beszélnek. csak néznek. nem örülnek túlzottan, hogy elhanyagoltam őket. azt hiszem tudom is, mit(kit?) okolnak. na de bocik, az ember már szerelmes sem lehet? jólvanjólvan. elismerem, hogy kicsit keveset foglalkoztam veletek, de azt hiszem érthető is. lefoglaltak. de becsszó, hogy ez most változni fog. csak rázódunk egy picit. összehangolódunk, mint ezermegezer éve. felpattanunk a szélhajtású felhőjárgányra és fentről lesünk lefelé a sok maflára. menni fog ez. hajrá! együtt hallgatunk ismét Chopint, csak esetleg csatlakozik hozzánk még valaki...na. na. NA! hát mi ez a tekintet? hát ha én odáig vagyok érte, ti is így lesztek.
nem kell a hiszti! igenis menni fog. csak kicsit nehezen. de hát a szivárványon legelésző szárnyas tehenek nem ismernek lehetetlent! tudom ám, hogy még mindig barátok vagyunk.

de igen, az egy év, ami kimaradt. szerelmesen telt. és remélhetőleg így is folytatódik még egy jó darabig. hogy mi volt még? tanulás. vizsgaidőszak. nyár. lazsálás. lassúnet. BOTRÁÁÁÁNY! ősz. drágakönyvtár. közöslakás. villanybojler. Tandori. és most jön Lacan. nem menekülhetek előle tovább. tehát jön Lacan. és Albee. és stilisztika Fodorral. meg szakdolgozat, austeni. meg ízes nyelv és elszakítottterületetek20helységéneknevéneketimológiája. huh. meg még jönnek miegyebek. jók is...meg maga a pokoljárás! jönnek az tehenek, meg én, meg marad a szerelem. és jön az, hogy aktív leszek, és mozgok, és fordítok, és szeretek, meg élek, meg vár a könyvtár - az a csodálatos -, és dalolunk torkunk szakadtából, mert az úgy esik jól. és tényleg úgy lesz, ahogy eltervezve vagyon. hupsz!


fluffy_by_dyingstate-d3cw50o.jpg


és látom, hogy a szivárványon legelésző szárnyas tehenek végre kezdenek felém pillogni. csak sikerülni fog. tudták ők, hogy visszatérek. nem is mérgesek már. vajból van a szívük, az az éteri. :]

Jöhet a
jövő -
úgyis jön -
nem hívom.

- Fodor Ákos -  

sukiyo

Szólj hozzá!

Címkék: változás szerelem visszatérés felnőttéválás

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarvanyonlegeleszoszarnyastehen.blog.hu/api/trackback/id/tr394875954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása