HTML

Szivárványon legelésző szárnyas tehén

ez a blog azért jött létre, mert a régi felnőtt. szabadság kell neki, saját hely és rengeteg idő, hogy az legyen, aki lenni akar.

Friss topikok

  • Lezlie: Hát akkor hajrá! (2013.01.02. 14:07) epic fail...

Viszlát, Kiwa!

2015.07.01. 00:33 sukiyo

hosszú idő után ismét jelentkezem, de mindössze azért, hogy illő búcsút vehessek egy nagyon fontos valakitől. név szerint Kiwa Katsukitól, szeretett laptopomtól, aki immáron 5 boldog éve szolgál hűségesen.

Kiwa, csodálatos gép vagy, és a hibáiddal együtt szeretlek. rengeteg izgalmas élmény van már mögöttünk, rengeteg film és sorozat, szakdolgozatok, egyetemi tételek, sok-sok játék. nehezen tudom elképzelni nélküled az életem, de eljött az ideje, hogy átadjalak másnak, aki szintén annyira fog szeretni, mint én. a mai az utolsó napunk együtt és nagyon fogsz hiányozni, viszont ígérem, találkozunk még; gondozni foglak és letakarítom a kijelződ, figyelni fogok arra, hogy minél tovább köztünk maradhass ilyen állapotban. hihetetlenül jó laptop vagy. és ne feledd, nekem mindig te leszel az első és egyetlen Kiwa Katsuki.

Ui.: majd együtt elnevezzük az utódodat ;)

és persze a szivárványon legelésző teheneknek is nagyon fogsz hiányozni, gyanítom gyakran fogják nálad tölteni az időt, mikor én épp untatom őket

és mivel utoljára együtt Gossip Girlt néztünk:

 

tumblr_mg7yq9z8je1regrulo1_500.jpg

Néha már csak annyi idő marad, hogy legutoljára megöleljük egymást és aztán elengedjük.

sukiyo

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat laptop búcsú

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarvanyonlegeleszoszarnyastehen.blog.hu/api/trackback/id/tr767586978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása